Högkänslighet – tillgång och glädjeämne

Denna föreläsning om högkänslighet handlar om hur det är att vara högkänslig och om våra relationer till andra. Jag beskriver hur våra tankar och känslor påverkar våra liv och hur vi kan hantera dem. Du får exempel på strategier som du kan använda för att hantera utmaningar och svårigheter och även förslag på hur du kan ta vara på livets glädjeämnen och njuta av din känslighet.

Kommande tillfällen

För närvarade inga tillfällen.

Genomförda tillfällen

Lund

8 februari 2018 klockan 18:00 - 20:00
Läs mer

Kristianstad

20 september 2017 klockan 18:00 - 20:30
Läs mer

Malmö

25 april 2017 klockan 18:00 - 20:30
Läs mer

Kalmar

11 april 2017 klockan 17:00 - 19:30
Läs mer

Stockholm

11 mars 2017 klockan 13:45 - 16:00
Läs mer

Vill du att jag kommer till din ort eller din arbetsplats för att föreläsa?

Sagt om föreläsningen

  • Påläst och väldigt kunnig föreläsare. Givande med många tips och idéer.

  • Fick mycket svar och förståelse. Tack så mycket! Jag förstår mer om mig själv och andra.

  • Jag fick mycket igenkänningsupplevelser. Du vet vad du pratar om.

  • Fruktansvärt intressant. Känner igen mig själv till 99,5 %. Tydligt, bra sammanfattning på helheten. Alla som är, misstänker att de är eller känner någon som är högkänslig borde höra allt du sagt i kväll för att öka förståelsen och kunskapen.

  • Superbra föreläsare, tydligt och strukturerat. INTRESSANT. Hög igenkänningsfaktor, fick tårar i ögonen. Man är inte ensam!

  • Jag tyckte om att du tog upp forskning kring högkänslighet, och även att du tog dig själv som exempel i mycket. Det ger liv i föreläsningen och igenkännande.

  • Din energi, kunskap och värme gör det till en väldigt behaglig föreläsning, där jag känner mig fylld av energi och bara vill höra mer! STOR KRAM!

  • Det är en väldigt bra föreläsning! Jag är själv inte högkänslig, men din föreläsning får mig att önska att jag var det!