En fantastisk föreläsningskväll i Hässleholm

Hässleholms församlingshem

Vem hade kunnat tro att över 250 personer skulle komma till församlingshemmet i Hässleholm en regnig kväll i januari för att lyssna på en föreläsning om högkänslighet? Det var mycket glädjande!

Det var fantastiskt roligt att få föreläsa för en så stor och intresserad publik. Jag beklagar verkligen att några personer fick vända i dörren, för att lokalen var full. Dessutom är jag full av beundran och tacksamhet mot er som utan att klaga stannade och lyssnade, trots att ni fick stå upp under hela föreläsningen.

Om ni är intresserade av fler föreläsningar om högkänslighet till hösten, kan ni kontakta Kyrkfolkets ordförande Victoria Pehrsson via e-post: inga.v.pehsson@gmail.com eller telefon 0709-91 83 72. Förutom den introduktionsföreläsning om högkänslighet som jag höll i går, kan jag till exempel också erbjuda föreläsningar om högkänsliga barn och om högkänslighet i arbetslivet.

Jag vill tacka Hässleholms församling och Kyrkfolket för ett mycket trevligt arrangemang. Ett särskilt varmt tack riktar jag till Victoria Pehrsson och Anette Johansson för deras stora engagemang och varma bemötande.